Dronningen (2019)

| Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

May el-Toukhy

Related Countries:

-

Added:

2019-01-18

Dronningen

Anne regerer med stor myndighed i sit eget liv. Hun er succesfuld og kompromisløs i sit virke som advokat og lykkelig gift med lægen Peter, med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, Gustav, sætter hun alt over styr. Dronningen er en fortælling om begærets pris og løgnes magt og er et portræt af et menneske, der drages mod et valg med uoverskuelige konsekvenser.

Added:

2019-01-31

Premiere:

2019-03-28
Trailer 1 Live Poster 1

Film Nyheder

22/3/19

Trine Dyrholm høster internationale roser

" En kvinde der er vant til, at tingene bliver, som hun vil have det, kan hurtigt glemme, at hun ikke altid har ret. Og at hendes valg kan have enorme konsekvenser. Filmen fik fremragende kritik ved verdenspremieren til filmfestivalen i Toronto - det samme gjorde Trine Dyrholm, der spiller hovedrollen som kvinden, der forfører sin 17-årige stedsøn: Filmmagasinet EKKO siger, at "Trine Dyrholm leverer sit livs største præstation". Filmen kan ses i biografen fra den 28. marts. "

13/2/19

Dansk sejr på Sundance Festival

" Den 28. marts får May el-Toukhys film “Dronningen” med Trine Dyrholm i hovedrollen dansk biografpræmiere, men filmen har allerede haft verdenspræmiere ved den amerikanske filmfestival Sundance. Efter sin præmiere fik filmen stor ros fra de internationale anmeldere og løb da også med Sundances publikumspris 'Audience Award: World Cinema Dramatic'. Filmen handler om handler om Anne, der er på toppen af sin karriere, har en dejlig familie med ægtemanden Peter og deres to døtre, men alligevel indleder en affære med sin 17 -rige stedsøn. Anne tvinges til at se sine egne handlinger i øjnene og beslutte, hvilket slags menneske hun ønsker at være. El-Toukhy har tidligere instrueret ”Lang historie kort” samt flere afsnit af de populære serier Arvingerne og Herrens Veje. "

Added:

2019-01-18

Rating:

18

Queen of Hearts

Empty description.

Added:

2019-02-06

Premiere:

2019-03-28
Trailer 1