A Star Is Born (2018)

| Drama, Music, Musical | IMDB

Producers:

-

Director:

Bradley Cooper

Related Countries:

-

Added:

2017-12-19

A Star Is Born

Bradley Cooper spiller den erfarne musiker Jackson Maine, der ved et tilfælde opdager - og bliver stormende forelsket i kunstneren Ally. Hun knokler som servitrice og har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som sangerinde... indtil Jack lokker hende ind i spotlightet. Men selvom Allys karriere hurtig tager fart, vakler deres skrøbelige kærlighedsforhold, da Jack kæmper en hård kamp mod sine indre dæmoner.

Added:

2017-12-19

Premiere:

2018-12-06

Distributor:

Warner Bros Danmark
Trailer 1 Live Poster 1

Movie News

16/10/18

Lady Gaga imponerer i sin store rolle

" ”A star is born” er et remake af en historie, der næsten er lige så gammel som Hollywood selv, men det betyder ikke, at den er uden overraskelser. Den originale film udkom i 1937, men filmen er blevet genindspiller både i 1954 og 1976 som henholdsvis musical og rock musical. Filmen trækker på Hollywood-myten, at én stjerne må forgå for at en anden kan opstå. Særligt Lady Gagas optræden i den nye version har imponeret flere anmeldere. Variety har b.l.a. beskrevet Gaga som en åbenbaring, der giver Ally-karakteren en kompleks og forførende uskyldighed. Gaga har tidligere spillet mindre roller og vandt I 2016 en Golden Globe for sin rolle i “American Horror Story”, derfor kan det heller ikke undre at rygterne om en Oscar nominering allerede er begyndt at svirre. "

10/10/18

Bradley Cooper og Lady Gaga synger live i ny film

" Studiet var godt klar over faren og besværet med dette, men ved hjælp af den nyeste teknologi, og nogle af de mest innovative lydfagfolk, lykkedes det for Cooper og hans team at optage sangene live til filmen. ”Det er en vild måde at arbejde på, og der er helt sikkert en stor risiko involveret” sagde Jason Ruder, der er musik konsulent på filmen. Men den risikable metode ”viste sig at blive rigtig godt” fortæller Ruder, og forklarer, at Cooper ønskede en autentisk tilgang. Til dette formål optog filmholdet omhyggeligt alle lyde af hver levende præstation, der ses i filmen, fra guitarerne og trommerne, der spilles af Bradley Cooper's band, til show-stop balladerne, der blev sunget af Lady Gaga. ”Hver eneste vokal er live”, siger han. ”Hver sætning og stavelse var en levende vokal der blev optaget på sættet. Hvert eneste sekund af rumklang eller stemning var live og blev fanget på sættet”. Filmen handler om en fordrukken musiker (Cooper), der opdager og bliver forelsket i en ung sangerinde (Gaga), som han hjælper med at finde berømmelse. Filmen har premiere d.6 december. "

Added:

2017-12-19

Rating:

15

A Star Is Born

This romantic musical is the directorial debut of Bradley Cooper. Being the third remake of the original 1937 film of the same name, it stars Cooper himself, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, and Sam Elliott. Jackson Maine (Cooper) is a hard-drinking country musician. He discovers the young singer and actress Ally (Lady Gaga) and leads her all the way to her fame. They inevitably fall in love with each other but sadly, Maine’s own age and drinking problem cause a downfall of his music career. Sometimes love is not enough to save a person from his own demons. By the way, prepare to hear a stunning Gaga but at the same time, you will see a very different signer from a visual point of view.

Added:

2017-12-19

Premiere:

2018-10-25
Trailer 1