Avengers 4 (2019)

| Action, Adventure, Fantasy | IMDB

Producers:

-

Related Countries:

-

Added:

2018-10-15

Avengers: Endgame

Traileren til Avengers: Endgame er lige udkommet – og den har tilsyneladende været længe ventet: 24 timer efter premieren var den blevet set 289 millioner gange, og den slår dermed alle rekorder. Russo-brødrene, som instruerer filmen, har gennem de sidste par måneder lagt kryptiske billeder på Twitter, og nu er noget af gætværket altså overstået for en stund: Titlen blev offentliggjort sammen med traileren, og blev, efter flere falske afsløringer af skuespillere, som bekendt Avengers: Endgame. Den foregående Avengers: Infinity War samlede rekordmange superhelte, og lod også rekordmange dø i forsøget på at redde galaksen fra den onde Thanos. Det lykkedes ikke. Og det er tilsyneladende umiddelbart efter det, traileren starter: Halvdelen af alle levende væsener i universet er blevet slået ihjel. Iron Man er fanget i rummet, og da vi møder ham i traileren har han ikke andet end ilt til få timer tilbage. Nu er det altså op til resten af superheltene at forsøge at redde verden. Hvordan det skal ske har fans mange gode bud på, men vi kan selvfølgelig ikke vide os sikre før premieren den 25. april. Filmen bliver ifølge Kevin Feige, der er formand for Marvel Studios, en definitiv afslutning på en sekvens af 22 Marvel-film, der blev startet med Iron Man i 2008, og den bliver dermed også et farvel til nogle af vores yndlingskarakterer. Peter Parker får dog lov til at overleve – han skal videreføre historien nogle måneder senere i efterfølgeren til Spiderman: Homecoming.

Added:

2018-10-15

Premiere:

2019-04-25
Trailer 2 Live Poster 1 Live Poster 2 Trailer 1

Movie News

28/4/19

Endgame vælter anmeldere

" 11 år, 21 film, og nu er afslutningen endelig kommet. Og det med et brag, ifølge mange anmeldere. Superheltene er chokerede efter Thanos sejr, og nu venter et sidste, desperat forsøg på at redde verden. Hvordan det går, skal vi ikke sige noget om, men anmeldelserne taler deres eget sprog: Filmmagasinet Ekko kalder Endgame en "mageløs tour de force, som er bedre, end jeg havde turdet håbe på", Information kalder det "Ren og skær Shakespeare". Filmen kan netop nu ses i biografer landet over. "

25/3/19

Avengers: Endgame får tidligere dansk premiere

" En af årets mest ventede film får rykket sin danske biografpremiere tættere på. Oprindeligt skulle ”Avengers: Endgame” have haft premiere torsdag den 25. april, men nu er premieredatoen blevet rykket til onsdag den 24. april, så der er én dags mindre ventetid. Filmen ser foreløbigt ud til at bliver hele tre timer lang, og der er er derfor blevet spekuleret i, om biografvisningen kommer til at inkludere en pause. Der er blevet afholdt en række prøvevisninger på filmen, for at teste publikums reaktion på filmens længde, men intet er besluttet endnu. "

6/3/19

Gwyneth Paltrow dropper Marvel efter Avengers: End

" Vi ved meget lidt om hvad der skal ske med MCU (Marvel Cinematic Universe) efter Avengers: Endgame, og derudover ved vi heller ikke særlig meget lidt om selve filmen. Men Gwyneth Paltrow, der spiller Pepper Potts, udtalte for nyligt til Variety, at hun regner med at pensionere rollen efter Avengers: Endgame. Imidlertid lukker skuespillerinden ikke døren helt. Hun pointerede nemlig i samme interview, at hun har været enormt beæret over at have været en del af noget, som betyder så meget for så mange mennesker, og at hun bestemt ville overveje det, hvis hun en dag blev tilbudt at komme tilbage for en enkelt dag. "

28/2/19

De bedste opfølgere i 2019

" 2019 står ikke kun på genindspilninger men også på længe ventede opfølgere. Den nok mest ventede film i 2019 er ”Avengers: Endgame”, men heldigvis for de mange fans er der ikke så længe endnu. I samme kategori kan vi glæde os over, at ”Spider-man: Far From Home” også får premiere i år. I action-afdelingen kan vi se frem til ”John Wick 3: Parabellum” og ”Godzilla 2: King of the Monsters”. I det lidt mere sofistikerede hjørne finder vi ”Kingsman 3”, der dog i denne omgang må undvære Taron Egerton, der er travlt optaget af at spille Elton John, og sidst men ikke mindste så byder 2019 også på glædelige gensyn med ”Toy Story 4”, ”Frozen 2”, ”Zombieland 2” og selvfølgelig ”Star Wars: Episode IX”, der er den sidste film i den nye trilogi. "

9/2/19

Vi er vilde med superhelte og sequels

" 2019 kommer til at byde på mange gode biografoplevelser, men hvilke glæder vi os mest til? Kino.dk lavede i januar en undersøgelse blandt deres brugere, for at finde ud af hvilke af 2019’s film, som de glædede sig mest til, og det var tydeligt, at folk var helt vilde med eventyrlige universer. På første pladsen med 64% af stemmerne finder vi ”Avenger 4: Endgame”, på andenpladsen finder vi ”Star Wars: episode IX” med 37% af stemmerne og på tredjepladsen finder vi ”Captain Marvel” med 35% af stemmerne. Generelt byder listen på mange opfølgere (såkaldte sequels), genindspilninger (f.eks. Løvernes Konge og Aladdin) og superhelte (på listen finder vi også ”Spider-Man: Far From Home” og ” X-Men: Dark Phoenix”). Kino.dk’s undersøgelse afspejler ret fint de tendenser vi generelt ser indenfor populære biograffilm, hvor opfølgere og superhelte står for en stor del af billetsalget, men mon ikke, at 2019 også kan byde på lidt nyskabende overraskelser? "

10/12/18

Traileren til Avengers: Endgame er endelig klar

" Traileren til den sidste Avengers-film er netop udkommet, knapt seks uger efter de sidste optagelser kom i kassen. Traileren har været længe ventet - og det kan ses: Traileren har fået over 289 millioner visninger på kun 24 timer, og slår dermed alle rekorder. Avengers: Endgame forventes at få premiere den 26. april 2019. "

29/10/18

Optagelserne til Avengers 4 er officielt færdige.

" Næsten alle stjernerne fra Marvel Universet var i Atlanta for at filme reshoots til Avengers 4. Fans har ventet utålmodigt for at høre nyt om filmen, og det virker til at de ikke skal vente meget længere, nu hvor alle filmoptagelserne officielt er færdige. Russo Brothers bekræftede nyheden på de sociale medier, ved at dele et kryptisk billede, hvor der stod #wrapped. Dette markerer slutningen af en lang produktionskalender for filmen, som officielt begyndte sidste år, mens de sidste reshoots begyndte sidste måned. Nu da filmen er færdig, vil Russo Brothers begynde arbejdet med post produktionen. Dette betyder, at markedsføringen ikke vil være alt for langt væk. Filmen har været genstand for flere fan rygter og der er b.la dukket uofficielle billeder op der angiveligt skulle vise de nye Avengers uniforme. "

Added:

2018-10-15

Rating:

12A

Avengers: Endgame

The Marvel Comics superhero team assembles for one last but of paramount meaning mission. The Avengers are determined to restore harmony in the Universe after it has been deeply damaged by Thanos, the universal tyrant from Titan. After collecting the six Infinity Stones he used them to impose his will on all of existing reality. Being a sequel of “Avengers: Infinity War”, this film brings together Thor, Iron Man, Captain America, the Star-Lord, Dr. Strange, Rocket, the Black Panter, Spider Man, the Black Widow, Gamora… These extraordinary allies will have to overcome whatever differences they may have and work together for greater good.

Added:

2018-10-15

Premiere:

2019-04-25
Trailer 1