Gloria Bell (2019)

Added:

2019-02-04

Gloria Bell

Gloria Bell følger den midaldrende Gloria (Julianne Moore). Gloria er i 50’erne, nyligt fraskilt og med to voksne børn. Efter sin skilsmisse er der vendt op og ned på hendes liv, og Gloria er havnet pladask i en midtlivskrise. Hendes børn har travlt med deres eget liv, og hun er i tvivl om, hvorvidt hun har spildt sit liv på sit tidligere ægteskab. Er der oplevelser og øjeblikke hun ikke har udlevet, og er det nu er for sent at ændre på sit liv og livsførelse? Det sætter hun sig lettere desperat for at udfordre. Hun bruger dagtimerne på sit 8-16 job, men dispenserer for dette, når hun i de blå timer slår sig løs i nattelivet i L.A. En aften opstår der en uventet romance mellem Gloria og den tidligere soldat Arnold (John Turturro), og det bliver starten på en affære, der giver håb om at ægte kærlighed stadig er opnåeligt, også selvom man er midt i livet. Gloria Bell er en feel-good film. Den er høj på livet og på kærlighed, men beskriver samtidig med diskret indlevelse, udfordringerne ved singleliv og dating når man befinder sig midt i livet og gennemgår sit livs største identitetskrise. Gloria Bell er skrevet og instrueret af den chilenske instruktør Sebastián Lelio (En fantastisk kvinde), og er en genindspilning af hans eget prisvindende drama ‘Gloria’ fra 2013.

Added:

2019-02-04

Premiere:

2019-04-11

Distributor:

Angel (DK-Cinema)
Live Poster 1 Trailer 1

Movie News

21/3/19

Overraskende re-make med Julianne Moore

" ”Gloria Bell” er en genindspilning af filmen ”Gloria” fra 2013, og ikke nok med at den originale film kun er 6 år gammel, så bliver den nye film instrueret af samme instruktør som den originale. Ideen til en genindspilning opstod da instruktør Sebastián Lelio og skuespiller Julianne Moore mødtes og blev bevidste om hinandens fascination for den andens arbejde. Lelio har udtalt, at han syntes, at Moore har et næsten mytisk Hollywood-element over sig samtidig med, at hun så ubesværet kan personificere hverdagskvinden og at det er denne evne til at inkarnere begge, som gør hende til en enormt ressourcestærk skuespiller. Derudover har han i et interview med The Daily Californian sagt, at anså projektet som en kunstnerisk udfordring, lidt ligesom at lave et cover af en sang, hvor man ønsker at tilføre det oprindelige produkt ny energi uden at ødelægge det. "

15/3/19

Midtvejskrise i LA

" Kan man finde kærligheden på en natklub? Kan en midtvejskrise virkelig ændre ens liv til det bedre? Julianne Moore efterforsker i rollen som Gloria netop disse spørgsmål - og bliver storrost for indsatsen. Trænger du til en dosis ægte feel-good og hjertevarme, kan de fås i biograferne fra den 11. april. "

Added:

2019-03-26

Rating:

15

Gloria Bell

Empty description.

Added:

2019-03-26

Premiere:

2019-04-11
Trailer 1