Ainbo (2021)

| Adventure, Animation, Comedy | IMDB

Producers:

-

Related Countries:

-

Added:

2020-11-21

Ainbo – Amazonas vogter

“Ainbo – Amazonas vogter” er den medrivende historie om en ung pige, som vokser op dybt inde i Amazonas jungle i byen Candamo. En dag opdager hun, at hendes by er truet og at der findes andre mennesker i verden end hendes eget folk. Med hjælp fra de sjove totemdyr, det tynde bæltedyr Dillo og den velpolstrede tapir Vaca, begiver Ainbo sig ud på en farefuld rejse for at søge hjælp hos Amazonas mægtigste ånd, skildpadden Motelo Mama. Samtidig med at Ainbo kæmper for at redde Amazonas mod menneskenes grådighed og ulovlig guldgravning, står hun også over for den onde dæmon Yacaruna, som lever i Amazonas. Guidet af sin mors ånd beslutter Ainbo sig for at redde sit folk og Amazonas, før det er for sent.

Added:

2020-12-24

Premiere:

2021-07-22
Trailer 1

Movie News

16/4

Tid til at redde junglen

" Du kan godt glæde dig til at komme i biografen med familien til sommer. Den 22. juli er der nemlig dansk biografpremiere på animationsfilmen ‘Ainbo’. Ainbo er en pige fra Amazona regnskoven. En dag opdager hun, at junglen, hendes hjem og hendes folk er truet af mennesker udefra. Så nu er det op til Ainbo og hendes venner at redde Amazona, inden det er for sent. "

Added:

2020-11-21

Rating:

Not Rated

Ainbo

Empty description.

Added:

2020-12-24

Premiere:

2021-03-18
Trailer 1

Movie News

16/4

Time to save the jungle

" Get ready to visit the cinema with your family this summer. On July 22nd, the animated movie ‘Ainbo’ will have its Danish cinema premiere. Ainbo is a girl from the Amazon rainforest. One day she discovers that the jungle, her home and her people are threatened by people from outside. So now it's up to Ainbo and her friends to save the Amazon before it's too late. "