Dumbo (2019)

| Animation, Familyfilm, Fantasy | IMDB

Writer:

Ehren Kruger

Producers:

-

Director:

Tim Burton

Related Countries:

-

Added:

2017-08-10

Dumbo

Fra Disney og visionær direktør Tim Burton udvider det helt nye store live-action eventyr "Dumbo" på den klassiske historie, hvor forskelle fejres, familien er elsket og drømme opfyldes. Cirkus ejeren Max Medici (Danny DeVito) ansætter den tidligere stjerne Holt Farrier (Colin Farrell) og hans børn Milly (Nico Parker) og Joe (Finley Hobbins) til at tage sig af en nyfødt elefant, hvis overdrevne ører gør ham til grin i et cirkus der allerede kæmper med problemer. Men da de opdager, at Dumbo kan flyve, gør cirkus et utroligt comeback, der tiltrækker opmærksomhed fra den veltalende iværksætter V.A. Vandevere (Michael Keaton), der rekrutterer den skønne lille elefant til sit nyeste, mere end livlige underholdnings sted, Dreamland. Dumbo svæver til nye højder sammen med en charmerende og spektakulær luftakrobat, Colette Marchant (Eva Green), indtil Holt lærer at under sin skinnende overflade er Dreamland fuld af mørke hemmeligheder.

Added:

2017-08-10

Premiere:

2019-03-28
Trailer 2 Live Poster 1 Live Poster 2 Live Poster 3 Live Poster 1 Trailer 1

Movie News

12/3/19

Endnu en live-action transformation af Tim Burton

" Tim Burton, der før har transformeret Alice i eventyrland fra tegne- til spillefilm, har i samarbejde med flere store stjerner fået lov at virkeliggøre historien om Dumbo. Den lille elefant med store ører ser ved første øjenkast uduelig ud, men det viser sig, at han kan flyve. Denne opdagelse fører bare ikke kun til gode ting... Filmen kan ses i biografen den 28. marts. "

12/12/18

Tim Burton skal bringe Dumbo til live

" I 2019 får vi et gensyn med endnu en klassisk Disneyfilm, Dumbo. Den nye live-action version af Dumbo får premiere d. 28. marts 2019 i danske biografer og er instrueret af Tim Burton. Det er ikke første gang, at Tim Burton samarbejder med Disney, han var nemlig også instruktøren, der stod bag de populære live-action versioner af ”Alice i Eventyrland”. Lige som Alice i Eventyrland, men modsat mange af Disneys andre live action satsninger, så ser det ud til, at vi får en lidt anden version af historien om Dumbo. I den nye film kommer vi nemlig til at se handlingen gennem krigsveteranen og dyrepasseren Holt Farriers øjne i stedet for Dumbos. Filmen er spækket med store stjerner, f.eks. bliver førnævnte Holt Farrier spillet af Colin Farrell, og derudover finder vi både Michael Keaton, Danny DeVito og Eva Green på rollelisten. "

Added:

2019-03-26

Dumbo

Empty description.

Added:

2019-03-26

Premiere:

2019-03-28
Trailer 1 Trailer 1