Cutterhead (2018)

| Thriller | IMDB

Producers:

-

Related Countries:

-

Added:

2018-10-04

Cutterhead

Den handler om PR-medarbejderen Rie, som er på besøg i en tunnelboremaskine 20 meter under Københavns gader for at portrættere det velsmurte europæiske samarbejde i metrobyggeriet, da en ulykke spærrer hende inde i et trykkammer sammen med den kroatiske borebisse Ivo og Bharan fra Eritrea. På trods af radikalt forskellige verdensopfattelser må de lægge deres liv og kroppe i hinandens hænder for at overleve varmen, trykket og mudderet i det klaustrofobiske borehoved.

Added:

2018-10-04

Premiere:

2019-03-21

Distributor:

Reel Pictures
Trailer 2 Trailer 1

Movie News

28/2/19

Dansk thriller af debutant-instruktør

" Metrobyggeriet i København kan klandres og roses for meget - men en ting, man måske ikke havde forventet ville udspringe det store byggeri, er en realistisk og ildevarslende thriller, der foregår i et borehoved. Et borehoved, som vel at mærke kun har begrænset med ilt. Filmen af Rasmus Kloster Bro har premiere den 21. marts. "

26/1/19

Intens metro-debut fra debutant

" Den Nyudklækkede filminstruktør Rasmus Kloster Bro har begået noget så sjældent som en meget intim og dansk katastrofefilm. ”Cutterhead” er Bro’s debut på det store lærred, men filmen ligner på ingen måde en nybegynders værk. ”Cutterhead” har sikret instruktøren nomineringer til både Soundvenues Fremtidspris og Politikens Talentpris. Filmen har biografpremiere den 21. marts men er allerede blevet vist på diverse filmfestivaler, hvor den har fået stor ros for sin intense og nervepirrende stil. Bro har selv udtalt i et interview til Politiken, at han mere ser det at lave film: ”som at koreografere en dans end som at skrive en novelle. Der skal være en dialog med kroppen og rummet, hvis det skal fascinere mig. Og så må det også gerne handle om verden og samfundet. Det må gerne handle om en lillebitte, konkret ting, men det skal handle om noget”. "

Added:

2018-10-04

Rating:

15

Cutterhead

Extreme situations change people. They can push (or produce) qualities which we have never expected to have. Stress can be equally damaging and constructive, giving us the opportunity to transform the ideas we have about ourselves, about the people around us, about the world we are living in. This is what happens to Rie, a PR specialist on a visit to a construction spot of the Copenhagen Metro. While she is interviewing specialists who are working on a tunnel-boring machine, walking with them under the ground, a life endangering accident occurs. Forced to survive and find a way out in one of the most difficult for a human being conditions, Rie, who is caught in an airlock with Ivo and Bharan, sees her life in another perspective.

Added:

2018-10-04

Premiere:

2019-03-21
Trailer 1