Last Christmas (2019)

| Comedy, Romance | IMDB

Producers:

-

Director:

Paul Feig

Related Countries:

-

Added:

2019-07-11

Last Christmas

Med ”Last Christmas” er der lagt an til en vidunderlig romantisk julekomedie med Emilia Clarke (Game of Thrones) og Henry Golding Golding (Crazy Asion Asians) i hovedrollerne. For Kate (Emilia Clarke) er livet ikke altid lige let, når det handler om kærester og jobs. Hendes seneste job er som alf, hvor hun sælger juleting året rundt. Men så møder hun den fantastiske Tom (Henry Golding), og snart går de to sammen julen i møde med kærlighed i hjertet og hinanden i hånden, for hvad kan gå galt...? Paul Feig (Brudepiger) instruerer, mens Emma Thompson, der også medvirker i filmen, sammen med komikeren Bryony Kimmings har skrevet filmens manuskript. Sangeren George Michael har været med til at udvikle ideen til filmen, som er stærkt inspireret af hans juleklassiker ”Last Christmas”.

Added:

2019-07-11

Premiere:

2019-11-14
Trailer 2 Live Posters 1 Live Posters 2 Trailer 1

Movie News

30/11/19

Julens film 2019

" Julen nærmer sig med hastige skridt og derfor er det på sin plads med en liste over årets julefilm, som du kan se i biografen i december. En oplevelse du helt sikkert ikke må gå glip af, er særvisningen af ’Nightmare Before Christmas’. I år er det 25 år siden at denne juleklassiker fik dansk biografpremiere, og det bliver fejret med en repremiere den 12. december i udvalgte biografer. En nyere film på det store lærred er ’Last Christmas’ med Emilie Clarke og Henry Golding i hovedrollerne, som er baseret på Wham!’s julehit af samme navn. Sidst men ikke mindst er der endnu en klassiker i de danske biografer nemlig ’Grinchen’. Filmen bygger på Dr Seuss’ børnebøger og er en animeret genfortolkning af ’ Grinchen - Julen er stjålet’ fra år 2000 med Jim Carrey i hovedrollen. "

10/9/19

Game of Thrones stjerne i julefilm

" Sommeren er ved at gå på held og måske går du allerede og glæder dig til jul. I så fald er der endnu mere at glæde sig til nu. En af året kommende julefilm ser nemlig mere end almindelig interessant ud. For det første bliver de to hovedroller Kate og Tom spillet af henholdsvis Emilia Clarke (Game of Thrones) og Henry Golding (Crazy Rich Asians) og for det andet så er filmen opkaldt efter Wham! monsterhittet ’Last Christmas’. Kate er noget nær en moderne version af The Grinch med sit alfekostume og dårlige humør, men mon ikke det kommer til at ændre sig, som historien skrider frem. Last Christmas får dansk biografpremiere den 14. november, så der er god mulighed for at komme i den rigtig stemning tids nok. "

Added:

2019-07-11

Rating:

12A

Last Christmas

George Michael’s classic love song “Last Christmas” from 1986 and other pieces of his beautiful music are the inspiration for this romantic comedy in which the “Game of Thrones” star Emilia Clark makes a memorable role as Daenerys Targaryen. This time she is Kate, a young woman from London who is constantly unlucky about everything - health status, love affairs, work situations. As the Christmas approaches, there are plenty of jobs to disguise as magical creature. Kate accepts such job - to entertain the customers of a big department store dressed as an elf. One day she meets Tom, a handsome, intelligent and caring man who looks like a prince from a fairytale under cover. A sign from heaven shows Kate in an amusing way that better times are in store for her, only if she could believe.

Added:

2019-07-11

Premiere:

2019-11-14
Trailer 1