Unga Astrid (2018)

Added:

2018-06-07

Unge Astrid

Da Astrid Lindgren var meget ung, skete der noget, som påvirkede hende dybt - en kombination af et mirakel og et uheld, der kom til at forme hendes liv. Det var en hændelse, som gjorde hende til en af de mest nyskabende kvinder i vores tid og til den historiefortæller, hele verden senere skulle elske. Filmen er en fri fortolkning af dengang den unge kvinde, trods tidens forventninger og religiøse påbud, bestemte sig for at bryde med samfundets normer og følge sit hjerte.

Added:

2018-06-07

Premiere:

2019-01-31
Trailer 1

Movie News

18/1/19

Ros til Alba August

" Den 31. januar får filmen om Astrid Lindgrens unge år ”Unge Astrid” endelig dansk premiere, og vi kan godt glæde os, for særligt hovedrolleindehaveren, Alba August, har fået stor ros. Filmmagasinet Variety skrev bl.a. at ”Med den levende præstation fra det friske ansigt Alba August ligner filmen en sikker sællert”, og magasinet Screen Daily skrev, at: I sidste er er filmens bærende kraft den forførende præstation af Alba August”. Selv har August udtalt i et interview ed Alt for Damerne, at: ”Jeg elsker Astrid Lindgren. Hun er et kæmpe idol, og jeg er vokset op med hendes bøger, så det var med en blanding af angst og begejstring, at jeg sagde ja til rollen. Men så snart vi gik i gang med optagelserne og dykkede ned i karakteren, glemte jeg al nervøsiteten, for jeg havde et fantastisk samarbejde med instruktøren Pernille Fischer, og så er det bare en historie, der fortjener at blive fortalt på film”. "

Added:

2018-06-07

Rating:

Not Rated

Becoming Astrid

When Astrid Lindgren was very young something happened that affected her profoundly, and this combination of both miracle and calamity came to shape her entire life. It was an event that transformed her into one of the most inspiring women of our age and the storyteller a whole world would come to love. This is the story of when a young Astrid, despite the expectations of her time and religious upbringing, decided to break free from society's norms and follow her heart.

Added:

2018-06-07

Premiere:

2018-05-03
Trailer 1