The Lion King (2019)

| Adventure, Animation, Drama | IMDB

Producers:

-

Director:

Jon Favreau

Related Countries:

-

Added:

2018-11-27

Løvernes konge

Disney og instruktør Jon Favreaus helt nye "Løvernes Konge" tager dig med til den afrikanske savanne, hvor en fremtidig konge er født. Simba ser op til sin far, konge Mufasa, og tager stolt imod sin egen kongelige skæbne. Men ikke alle i kongeriget fejrer den nye unges ankomst. Scar, Mufasas bror og tidligere arving til tronen - har egne planer. Kampen om Pride Rock er fyldt med forræderi, tragedie og drama, hvilket i sidste ende resulterer i Simbas eksil. Med hjælp fra et par nysgerrig nye venner skal Simba forsøge at vokse op og tage tilbage, hvad der er retmæssigt hans. Med verdensberømte skuespillere som Donald Glover som Simba, Beyoncé Knowles-Carter som Nala, Chiwetel Ejiofor som Scar, James Earl Jones som Mufasa, Billy Eichner som Timon og Seth Rogen som Pumbaa.

Added:

2018-11-27

Premiere:

2019-07-18
Live Poster 1 Live Poster 2 Trailer 2 Trailer 1

Movie News

26/7

Løverne trækker millioner i biffen

" Forventningerne var store til den nye CGI-version af Løvernes Konge, men de første biograftal tyder på, at Disney har ramt plet. Ifølge Politiken.dk har filmen i løbet af de første tre dage allerede indtjent over 1,2 milliarder kroner i USA alene og over 650 millioner kroner i Kina. Disneys direktør for global distribution, Cathleen Taff har i den forbindelse udtalt til Variety, at: ”Vi har meget at fejre” og at: ”Løvernes konge har så stor interesse i popkulturen og tiltrækker alle mulige forskellige typer mennesker”. "

22/6

Løvernes Konge er snart på trapperne

" Der er blevet snakket uendelig meget om den, men nu er den endelig på trapperne. Disneys live action version af Løvernes Konge får dansk premiere den 17. juli, men vi har heldigvis allerede fået en forsmag på, hvordan mange savannens skæbner kommer til at tage sig ud. Traileren blev lagt ud på YouTube den 10. april og her kunne vi se, hvordan elskede karakterer som Simba, Nala, Zazu, Rafiki og Scar fik liv gennem de flotte CGI-effekter. Udover flotte billeder kan filmen og bryste sig af et stjernespækket stemmecast med store navne så som Beyonce, Seth Rogan, John Oliver og Donald Glover. "

30/1

Endnu er live-action Disney-film på programmet

" I 2019 får vi lov at se nye versioner af både Løvernes Konge, Aladdin og Dumbo, men Disney er slet ikke færdige endnu. Udover allerede annoncerede ny indspilninger af Lady og Vagabonden, Mulan, Lilo og Stitch samt Cruella De Vil’s oprindelseshistorie så har Disney netop offentliggjort, at en live-action version af Klokkeren fra Notre Dame også er på programmet. Vi ved endnu ikke noget om, hvem der vil indtage de ikoniske roller som Quasimodo og Esmaralda, men Disney har løftet sløret for, at den nye film både vil trække på animationsfilmen fra 1996 og Victor Hugos originale roman. Den nye film vil blive en musical, og til at skrive musikken har Disney hyret Alan Menken og Stephen Schwartz, som også stod bag musikken til Disneys oprindelige version. "

27/12/18

Film i 2019

" Der kommer til at være masser af grund til at gå i biografen i det kommende år, vi kan nemlig både se frem til flere fortsættelse og masser af glædelige gensyn. Én af de film, som der er allerstørst forventninger til i 2019 er Disneys nye liveaction version af Løvernes Konge, hvis officielle trailer allerede er blevet vist over 50 millioner gange på under en måned. Disney kommer sandsynligvis til at have en dominerende rolle på det store lærred i 2019, da vi udover Løvernes Konger også får Star Wars IX, Frost 2 og Dumbo. Hvis vi bliver i den mere børnevenlige genre, så kan vi også se frem til den sidste ”Sådan Træner Du Din Drage”-film samt den danske familiefilm ”Valhalla”, der er instrueret af Fenar Ahmad, som tidligere har instrueret dramet ”Underverden”. "

5/12/18

Løvernes Konge i ”levende live”

" Disney er i gang med at lave endnu en live-action filmatisering af en af deres animerede klassikere. Denne gang er det Løvernes Konge, som kommer til live. Modsat Disneys tidligere live-action film, så som Skønheden og Udyret, så bliver savannens beboere ikke spillet af rigtige dyr, men bliver i stedet lavet med CGI. Den nye version af Løvernes Konge bliver instrueret af Jon Favreau, som også stod bag live action versionerne af Junglebogen samt Skønheden og Udyret. Ud fra den foreløbige trailer, så ligner det ikke at Favreau ændrer meget ved filmens egentlige handling. I hvert fald så spiller den første smagsprøve på filmen på alle vores nostalgiske følelser. Allerede nu er flere af de engelske stemmer offentliggjort, og heriblandt finder vi både James Earl Jones, som lagde stemme til den oprindelige Mufasa samt Beyonce som Simbas mor Nala. Løvernes Konge er ikke den eneste live-action film, som Disney har oppe i ærmet, de kommende år kommer vi også til at få glæde Dumbo, Aladdin, Lady og Vagabonden samt Mulan. "

Added:

2019-06-20

Rating:

Från 15 år

Lejonkungen

Åldersgränsen kan komma att ändras. Filmen är tillsvidare tillåten från 15 år fram till dess att den har granskats av Statens medieråd. Disneys klassiska succé kommer nu i en helt ny tappning och tar oss till Afrikas savanner där den framtida kungen föds. Simba dyrkar sin far, Kung Mufasa, och är stolt över sitt kungliga arv. Men alla i kungariket uppskattar inte att en ny lejonunge har fötts. Scar, Mufasas bror – och den tidigare arvingen till tronen – har egna planer. Slaget om Lejonklippan genomsyras av förräderi, tragedi och drama vilket slutligen leder till Simbas flykt. Med hjälp av ett udda par nyfunna vänner måste Simba nu lista ut hur han ska lyckas ta tillbaka det som rättmätigt är hans. Donald Glover gör rösten till Simba, som Nala hör vi Beyoncé Knowles-Carter, James Earl Jones är Mufasa och som Scar hör vi Chiwetel Ejiofor. Seth Rogen och Billy Eichner har lånat sina röster till Pumba & Timon.

Added:

2019-06-20

Premiere:

2019-07-17
Trailer 1

Added:

2018-11-27

The Lion King

When the original animation was released in 1994 by Walt Disney Pictures, it earned the amazing $968,483,777 worldwide. It also received two Golden Globe Awards and two Oscars. One of the Academy Awards is for Best Original Song with Elton John’s "Can You Feel the Love Tonight”. In 2019, which is 25 years after “The Lion King” animation, the expectations to the remake are enormous. Let us remind the story for those who need it: Simba, the son of Mufasa and Prince of the Pride Lands, is going to become King one day. However, Mufasa has a brother, Scar, who has other plans for the Throne. Scar betrays Mufasa and wants to take over the Pride Lands. He forces little Simba to go on exile, where the young lion learns important life lessons and befriends Timon and Pumbaa. It appears that his exile actually prepares Simba to become a good King of the Pride lands.

Added:

2018-11-27

Premiere:

2019-07-18
Trailer 1