Dogman (2019)

| Crime, Drama, Thriller | IMDB

Producers:

-

Director:

Matteo Garrone

Related Countries:

-

Added:

2019-01-22

Dogman

'Dogman' handler om en hundefrisør, som involveres i en grum mordsag i en forstad til Rom. Filmen er blevet hyldet for hovedrolleindehaveren Marcello Fonte, der tog prisen for bedste mandlige skuespiller på Cannes Film Festival 2018. Instruktøren står tidligere bag den kritikerroste film 'Gomorra'.

Added:

2019-01-22

Premiere:

2019-02-28
Live Poster 1 Trailer 1

Movie News

27/2

Italienske Matteo Garrone er tilbage

" Hvis navnet Matteo Garrone lyder bekendt, så er det nok fordi, at instruktøren står bag en af Italiens mest kendte film i nyere tid, nemlig Gomorrah. Nu er Garrone aktuel med en ny film, Dogman, der på alle måder lever op til instruktørens ry og rygte. Filmen er inspireret af den virkelige historie om Er Canaro, som var en hundefrisør, der i 1988 myrdede en af sine kriminelle bekendtskaber i sin hundesalon. The Guardian skrev i deres anmeldelse, at Dogman er Gomorrahs bedste film til dato, mens andre anmeldere har rost den relativt ukendte hovedrolleindehaver Marcello Fonte til skyerne for hans evne til at bringe både patos og humor til rollen, og Fonte modtog da også prisen for bedste mandlige hovedrolle ved Cannes Festivalen sidste år. "

25/2

Italiensk prisvinder i danske biografer

" Marcello, en blid hundefrisør, der holder til nær Rom, bliver på tragisk hvis hvirvlet ind i kriminalitet og en skæbne, han måske ikke fortjener. Dramaet var det italienske bud til kategorien årets udenlandske film til Oscaruddelingen, men endte ikke blandt de endelige nominerede. Til gengæld fik Marcello Fonte prisen for årets mandlige hovedrolle ved Cannes festivallen. Filmen har premiere den 28. februar. "

Added:

2019-01-22

Rating:

15

Dogman

Empty description.

Added:

2019-01-22

Premiere:

2019-02-28
Trailer 1