The Tower (2018)

| No Categories | IMDB

Actors:

-

Writers:

-

Producers:

-

Directors:

-

Related Countries:

-

Added:

2019-01-31

Tårnet

Palæstinensiske Wardi er 11 år og bor med hele sin familie i den flygtningelejr, hvor hun er født og opvokset. Hendes oldefar Sidi var en af de første, der flyttede ind i lejren efter at være blevet fordrevet fra sit hjemland i 1948. En dag giver Sidi nøglen til sit barndomshjem til Wardi, der nu antager, at oldefaren har mistet alt håb om at vende hjem. Derfor begynder hun at lede efter sin oldefars tabte håb i flygtningelejren, hvor hun samler familiens minder, generation efter generation. TÅRNET fortæller på en overraskende humoristisk og ny måde om Israel-Palæstina-konflikten og det palæstinensiske folks tragedie, og om, hvordan vi mennesker formår at skabe en meningsfyldt hverdag i en verden af kaos.

Added:

2019-01-31

Premiere:

2019-04-04

Distributor:

Øst for Paradis
Trailer 1

Movie News

20/3/19

Palæstina i børnehøjde

" Konflikten mellem Israel og Palæstina er et tungt, komplekst emne, som får selv de dygtigste diplomater til at ryste på hovedet, og derfor er det også et utraditionelt tema for en animationsfilm. Imidlertid har det ikke skræmt instruktør og animator Mats Grorud. Den norske instruktør beskriver på allerkærligste måde livet for den 11-årig palæstinensisk pige Wardi, der bor i en flygtningelejr i Libanon. Ved at bruge Wardis synsvinkel formår han at skabe en film, der lige så meget handler om familie, rødder og bånd, som den handler om den betændte konflikt. Grorud har selv udtalt, at filmen handler om mennesker og relationer mellem mennesker. Begivenhederne der foregik i Israel, er ikke i centrum af filmen, den fokuserer i stedet på hvad der er sket for Palæstinenserne sidenhen og hvordan deres liv har udviklet sig. "

21/2/19

Stop-motion film om palæstina-flygtninge

" At kalde The Tower for en smal film er vist et validt stempel, men det gør absolut ikke filmen mindre seværdig. Den handler om en 11-årig pige, der er født og opvokset i en palæstinensisk flygtningelejr. Gennem fire generationer - inklusive hendes oldefar, som har boet i lejren siden 1948 - hører vi om Israels oprettelse, den 70 år lange konflikt, og om, hvordan man kan bevare håbet i en ellers håbløs situation. Filmen har premiere den 4. april "

Added:

2019-02-06

Rating:

Not Rated

The Tower

Based on real historical events from 1948, “The Tower” follows the days of a Palestinian girl, born in a refugee camp near Beirut, Lebanon. It is also a story of those ordinary people who had to leave their homes because a new country has been established by the Israeli. A story, told withe the artistic means of 2D animation and puppets. Wardi is an 11-year old Palestinian girl, living in a refugee camp with her family. While she was born in the camp and does not know much about the world outside it, Wardi's beloved great-grandfather, Sidi, still keeps the key of the family house in Galilee. One day he hands the key over to the little girl. Is this the end of the hope to go back home one day or the future is now in the hands of this young family member?

Added:

2019-02-06

Premiere:

2019-04-04
Trailer 1