De Frivillige (2019)

| Comedy, Drama | IMDB

Writer:

Lars Husum

Producers:

-

Related Countries:

-

Added:

2019-02-26

De Frivillige

Den berygtede erhvervsmand og jetsetter Markus Føns er blevet varetægtsfængslet. Efter et brutalt overfald af en gruppe rockere med forbindelser til hans mere lyssky forretningsforbindelser, vælger Markus at gå i frivillig isolation blandt fængslets svageste indsatte. I denne afdeling har de et fængselskor, hvor den indsatte Niels er selvudnævnt korleder. Markus beslutter at blive en del af koret, men der går ikke længe, før han ligger i åben kamp med Niels om pladsen i toppen af hierarkiet. Det er ikke en kamp, der udkæmpes med muskler, men med list, tyranni og højskolesange. ”De Frivillige” er et kulsort komedie instrueret af den prisbelønnede instruktør Frederikke Aspöck med Jacob Lohmann, Anders Matthesen, Christopher Læssø og Søren Malling på rollelisten.

Added:

2019-02-26

Premiere:

2019-06-13
Live Poster 1 Trailer 1

Movie News

20/5/19

Anders Matthesen aktuel i ny fængselskomedie

" 2018 var et rigtig godt år for Anders Matthesen med jubilæumsshow og biografsuccessen Ternet Ninja, men 2019 ser ikke ud til at blive mindre interessant. Matthesen er nemlig aktuel i den nye danske komedie De Frivillige, der handler om en et fængselskor. Om sin rolle som indsat har Mattesen selv udtalt: ”Inden jeg kom, tænkte jeg, at hvis man skulle ryge i spjældet, så måtte man jo bare læse nogle gode bøger og hygge sig lidt. Men jeg må sige, at når man er inde i en af de der celler, og døren lukker bare lidt på klem, så begynder man at forstå, at det ikke er et fritidshjem. Det er virkelig trist”. Filmen er instrueret af Frederikke Aspöck, der bl.a. siger om filmen: ”Det er en fuldstændig absurd magtkamp, der udspiller sig på den frivillige isolationsgang, hvor samfundets mest udstødte er indespærret. Filmen udfordrer temaet fællesskab versus egoisme og skal give publikum stof til eftertanke og ikke mindst et godt grin.”. "

Added:

2019-02-26

Rating:

Not Rated

Out of Tune

Markus Føns is a famous financier whose life makes an unusual turn and the man goes to prison. But the consequences of his shady activity follows him behind bars and Markus gets a brutal attack by a gang of bikers inside the facility. After this aggression, the ex-financier asks for a solitary confinement which actually appears beneficial for him. The prison to which Markus is sent, has a choir and this choir, naturally, has a conductor. Although Niels is the unofficial conductor of the prison choir, his title goes with certain reputation and privileges. Markus joins the group of singing men but his aim is not related to music, but to power - he wants to replace Niels as a conductor. A battle follows shortly but it is not an ordinary one.

Added:

2019-02-26

Premiere:

2019-06-13
Trailer 1