Push (2019)

| Documentary | IMDB

Actors:

-

Writers:

-

Producers:

-

Director:

Fredrik Gertten

Related Countries:

-

Added:

2019-05-14

Push

Bag om de stigende huspriser og en global boligspekulation i rystende skala. En hyperaktuel, urban verdensomrejse med et mål om at ændre udviklingen. Boligpriserne er eksploderet i verdens storbyer. Men det er lønniveauet ikke, og man kan i dag bruge næsten hele sin indkomst på et sted at bo, som man aldrig har tid til at være i, fordi man skal på arbejde for at betale huslejen. Familier bliver skubbet ud af deres hjem. Politi- og brandfolk har ikke selv råd til at bo i de byer, de skal beskytte. Og samtidig står store bygninger som tomme investeringsobjekter i verdens største byer. Hvad er der sket, og hvad kan der gøres? FN’s særlige udsending på boligområdet, Leilani Farha, arbejder for at presse regeringer verden over til sikre den fundamentale menneskeret til en bolig, og i ‘Push’ rejser hun til nogle af verdens storbyer for at undersøge boligkrisens omfang og årsager. Det er rystende, hvad hun finder. Men i en alliance med borgmestre fra Berlin til Barcelona opstår et nyt projekt, der måske kan vende udviklingen. Fredrik Gerttens seneste film kaster lys over noget, som alle taler om, men som de færreste for alvor forstår.

Added:

2019-05-14

Premiere:

2019-06-13

Distributor:

Filmbazar
Trailer 1

Movie News

13/6/19

Har du råd til din bolig?

" Push blev vist i Danmark for første gang på CPH:DOX i år, men hvis du ikke lige nåede at se den omtalte dokumentarfilm, så får du chancen igen, for filmen rammer nemlig de danske biografer fra den 13. juni. Filmen var bl.a. med til at gøre kapitalfonden Blackstone til et kendt navn, og ikke på den gode måde. Push retter et kritisk blik mod måden hvorpå ejendomme handles på de internationale børser og markeder, og hvilke konsekvenser det har for de mennesker, som rent faktisk bor der. Synes du, at det lyder lidt for trist og kompliceret? Så er Push netop filmen, der kan gøre dig klogere på en simpel og til tider humoristisk og opløftende måde. "

Added:

2019-05-14

Rating:

Not Rated

Push

What is the Division? Here, it does not refer to the popular game but to a shadowy agency with very specific functions. Established in 1945 by the Government of the United States, it specialises in tracking people with psychic abilities in order to perform experiments with them. Each of these gifted individuals is strictly studied and explicitly categorised into a group based on their powers. "Push" is a sci-fi thriller showing the struggle of Nick, a Mover, who has abilities to move objects and Cassie, a skilled Watcher. They are forced to play a hide-and-seek game with Agent Carver (Djimon Hounsou). Their goal? To find before him and save another gifted girl, Kira, who has stolen something of extreme value for the agency.

Added:

2019-05-14

Premiere:

2019-06-13
Trailer 1