Added:

2019-06-21

Yao

Yao, en ung dreng, der elsker eventyr, stikker af fra sin landsby i det nordlige Senegal for at tage til Dakar og møde sin helt, Seydou Tall. Seydou, der er en berømt fransk skuespiller på besøg i sit hjemland, bliver overvældet af Yaos ildhu og entusiasme, og beslutter sig for at følge ham hjem. Men i Senegal går tingene ikke altid som planlagt og på deres forunderlige og underholdende rejse tilbage til Yaos landsby, indser Seydou, at turen også bringer ham i kontakt med sine egen rødder – på godt og ondt… Rollen som den franske skuespiller, Seydou Tall spilles af ingen ringere end Omar Sy, der er kendt for sine præstationer i klassikere som bl.a. ”De urørlige”, ”En nuance af blå” og ”Samba”, samt i nyere actionfilm som ”X-Men: Days of Future Past”, ”Jurassic World” og Ron Howards indspilning af Dan Browns ”Inferno”.

Added:

2019-06-21

Premiere:

2019-07-18
Trailer 1

Movie News

15/7/19

En film om at udvide sine horisonter

" Den unge knægt Yao stikker af fra sin landsby for at møde sin store helt, og på finurlig vis ender mødet med at have stor indflydelse på dem begge. Den franske skuespiller Omar Sy, kendt fra bl.a. De urørlige, spiller hovedrollen, der mere eller mindre modstræbende finder tilbage til sine rødder i Senegal. Især ved hjælp af Yao, som åbner hans øjne for en anden levevis end den typisk europæiske. Filmen kan ses i biografen fra den 18. juli. "

1/7/19

De urørlige stjerne er tilbage i rørende komedie

" Du husker sikkert franske Omar Sy i rollen som Driss i den franske film De Urørlige. Nu er han aktuel med endnu en stærk og morsom film, Yao. Yao handler om den unge senegalesiske drenge af samme navn og den franske skuespiller Seydou Tall. De tos veje krydses da Seydou er i sit hjemland Senegal for at promovere en bog. Saydou bliver så overvældet og rørt over den unge drengs energi og gå på mod, at han beslutter sig for at sikre, at Yao kommer sikkert hjem til sin landsby mange hundrede kilometer væk. Filmen viser det rørende møde med det hjemland Saydou aldrig har kendt og det folk han aldrig har mødt. Filmen får dansk biografpremiere den 18. juli. "

Added:

2019-08-19

Rating:

Not Rated

Yao

Empty description.

Added:

2019-08-19

Premiere:

2019-07-18
No clips are added yet.