Captain Marvel (2019)

| Action, Adventure, Sci-Fi | IMDB

Actor:

Brie Larson

Producer:

Marvel Studios

Directors:

-

Related Country:

USA

Added:

2017-01-29

Captain Marvel

En tur tilbage til 1990'erne, og en galaktisk krig mellem to alien-racer når Jorden. Carol Danvers og en lille gruppe af allierede befinder sig i centrum af malstrømmen. Følg hendes rejse, imens hun bliver en af universets mest magtfulde helte.

Added:

2017-04-12

Premiere:

2019-03-06
Live Poster 1 Live Poster 2 Trailer 1 Trailer 2

Movie News

15/2/19

Brie Larson i rollen som Captain Marvel

" På kvindernes internationale kampdag den 8. marts lander Captain Marvel i biografer verden over, som den første Marvel-film med en kvindelig hovedrolle. Captain Marvel har været en del af Marvels tegneserieuniverset siden 1970’erne, men har ikke tidligere spillet en større rolle i det filmiske univers. Dette ser dog alt sammen ud til at ændre sig med den nye film. For det første meldes Captain Marvel at være en af de stærkeste superhelte i Marveluniverset og derudover er der mere end bare et par hint til ”Avengers: Infinity War” i traileren til Captain Marvel. Captain Marvel vil blive spillet af Brie Larson, som i et interview med ESPN har udtalt, at hun trænede rigtig hårdt i 9 måneder, for at opnå den nødvendige form til at portrættere en så stærkt og kraftfuld superhelt som Captain Marvel. "

6/10/18

Oscarvinder skal spille Kaptajn Marvel

" Kaptajn Marvel er den første MCU film (Marvel Cinematic Universe) der har en kvindelig instruktør. Filmen er instrueret af Mississippi Grind filmskaberne Anna Boden og Ryan Fleck og manuskriptet er lavet af Tomb Raider manuskriptforfatterne Genève Robertson-Dworet, Meg LeFauve (inderst inde), Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy), sammen med Liz Flahive og Carly Mensch (Glow). Kaptajn Marvel er den første marvel film der foregår i 90 'erne i tiden før Kaptajn America og Iron Man og den fortæller om oprindelsen af hendes kræfter, såvel som hendes forbindelse til Nick Fury og starten på agenturet S.H.I.E.L.D. Kaptajn Marvel er en af de stærkeste superhelte i Marvel universet og hun vil have en meget fremtrædende rolle i fortsættelsen af Avengers. Filmen får premiere i Marts 2019, 2 måneder før Avengers 4. "

Added:

2018-10-13

Rating:

12A

Captain Marvel

Empty description.

Added:

2019-01-31

Premiere:

2019-03-06
Trailer 1

Movie News

15/3/19

Succes til Captain Marvel

" Trods skepsis omkring den kvindelige superhelt Captain Marvel, så har filmen haft stor succes ved sin åbningsweekend. På det amerikanske marked har filmen omsat for omkring 153 mio. dollars, hvilket placerer filmen på linje med The Dark Knight og The Hunger Games. På det internationale marked imponerede filmen også, og omsatte samlet for 455 mio. dollars på verdensplan. Særligt kineserne har været glade for filmen, hvor dens åbningssucces kun er overgået af Infinity War og Civil War. Herhjemme har filmen de første fem dage solgt 76.624 billetter. "