Piazzolla, los años del tiburón (2018)

| Documentary | IMDB

Producers:

-

Director:

Daniel Rosenfeld

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2019-05-14

Piazzolla, the Years of the Shark

Komponisten, orkesterlederen og bandoneón-spilleren Astor Piazzolla (1921-1992) revolutionerede tango-musikken, men var af samme årsag også en kontroversiel figur hjemme i Argentina. Dokumentaren om fænomenet tager os ikke kun ud på en fantastisk musikalsk rejse, men fortæller også en familiehistorie, som er så utrolig, at man ikke kunne have fundet på den. Astors far forærede ham hans første bandoneón, da han var ni år gammel. Tyve år senere følte han, at han havde udtømt tangoens muligheder, så han rejste til Paris for at studere klaver og komposition – for blot at erkende, at han inderst inde stadig var en ’tanguero’.

Added:

2019-05-14

Premiere:

2019-08-08
Trailer 1

Movie News

4/8/19

Historien om tango-geniet

" Piazolla er kendt for at revolutionere tango-musikken. Men man ændrer ikke en genre - og især ikke tango i Argentina - uden problemer. Denne dokumentar dykker ned i sammenstødet mellem den nye og traditionelle tango og deres tilhængere, men viser også historien om en mand, som var så stolt og stædig, at nogle nære relationer gik i stykker. Filmen kan ses i biograferne fra den 8/8 - og er også for dem, som ikke hører tango til daglig! "

18/5/19

Historien om en Tango-legende

" Hvordan laver man en dokumentar om en afdød musiklegende? Dette spørgsmål stillede instruktør Daniel Rosenfeld sig selv i forbindelse med ”Piazzolla – The Years of the Shark”. Piazzolla er en af det 20. århunderes mest prominente tangomusikere, og filmen er ikke fyldt med talende hoveder, der mindes en længst forsvunden fortid, men derimod med hidtil usete optagelser af Piazzolla og hans fantastiske og revolutionerende musik. Derudover handler filmen ikke kun om Piazzolla, men også om hans søn Daniel og jeres forhold. Filmen får dansk biografpremiere 8. august. "