Follow Me (2020)

| Horror, Thriller | IMDB

Writer:

Will Wernick

Producers:

-

Director:

Will Wernick

Related Countries:

-

Added:

2020-09-03

Rating:

Not Rated

No Escape

“It isn’t a game anymore” Hvad vil du gøre for berømmelse? Cole er en stjerne på de sociale medier, hvor han præsenterer sine mange fans for den ene vilde oplevelse efter den anden. I jagten på nyt indhold rejser han med sine venner til Moskva for at prøve kræfter med et Escape Room, der efter sigende skulle være helt specielt. Desperate efter de fedeste og mest grænseoverskridende oplevelser går de uimponeret til opgaven. Hvor svært kan det være? Hvad de ikke ved er, at de er på vej ind i et spil fyldt med fare, ondskab og mysterier. Men hvad er spil og hvad er virkelighed og slipper vennerne nogensinde ud i live? NO ESCAPE er en effektiv gyserfilm med et tårnhøjt tempo og nervepirrende action.

Added:

2020-09-03

Premiere:

2020-09-24

Distributor:

Angel (DK-Cinema)
Trailer 2 Trailer 1

Movie News

9/9

Gør alt for følgere

" Det kræver ikke lang tid på Youtube, Instagram eller andre sociale medier før man ser, at der ikke er meget, som influencere, bloggere, vloggere, youtubere og SoMe stjerne ikke vil gøre for opmærksomhed og følgere. Men måske skulle de tage sig i agt. Filmen ’No Escape’ handler om SoMe-stjernen Cole, der i sin jagt på vildere indhold til sin vlog ender i et escape room i Rusland. Det var meningen, at det bare skulle være sjov og ballade, men det viser sig at være alt andet. Filmen får dansk biografpremiere den 24. september. "

Added:

2020-09-03

Rating:

Not Rated

No Escape

Empty description.

Added:

2020-09-03

Premiere:

2020-09-24
Trailer 1

Movie News

9/9

Will do anything for followers

" It doesn’t take long on Youtube, Instagram or other social media before you see that there isn’t much that influencers, bloggers, vloggers, youtubers and SoMe stars won’t do for attention and followers. But maybe they should take care. The film ‘No Escape’ is about SoMe star Cole, who in his search for wilder content for his vlog ends up in an escape room in Russia. It was just supposed to be just fun and games, but it turns out to be everything else. The film will have its Danish cinema premiere on September 24th. "