Aquaman (2018)

Danmark

Added:

2018-02-22

Rating:

Not Rated

Aquaman

Fra Warner Bros. Pictures og instruktør James Wan kommer et actionfyldt eventyr, der tager os med til den store og visuelt betagende undervandsverden af de syv have. Hovedrollen spilles af Jason Momoa. Filmen fortæller oprindelseshistorien om halv-menneskelig, halv-atlantisk Arthur Curry og tager med ham på hans livs rejse. En rejse som ikke kun vil tvinge ham til at acceptere hvem han virkelig er, men også opdage at han er værdig til at være, hvem han blev født til at være ... en konge.

Added:

2018-02-22

Premiere:

2018-12-13
Trailer 1 Live Poster 1 Trailer 2

Movie News

30/12/18

Aquaman succes i Kina

" Aquaman er blevet Warner Bros største succes på det kinesiske marked nogensinde. Ifølge en pressemeddelelse fra Warner Bros, så har Aquaman indtjent 209,5 millioner dollars i Kina, hvilken er en rekord for produktionsselskabet i Kina. Den populære superheltefilm, som har Jason Momoa i hovedrollen, har allerede indtjent over 332,1 millioner dollars internationalt, og har derfor langt overgået produktionsbudgettet på 160 millioner dollars. Det er endnu ikke besluttet, hvorvidt der kommer en opfølger til Aguaman, men filmens succes i biografer verden over kommer sikkert til at have betydning for dem beslutning. "

6/12/18

Aquaman får ros til forpremiere

" Allerede inden DC’s Aquaman har fået premiere, så har den længe ventede film fået stor ros. Udvalgte kritikere har fået lov til at se filmen, før den får premiere i december, og flertallet kom efterfølgende med positive udtalelser på twitter. Filmen blev bl.a. rost for skuespillerne, sin humor og undervandsuniversets enorme skala. Joblo’s redaktør Paul Shirley skrev, at hovedrolleindehaverens Jason Momoa gør Aquaman-karakteren til sin egen, mens We Live Entertainments Ashley Menzel skrev, at Momoa har bragt Aguaman ud af skyggerne og op ved siden af de store, som f.eks. Wonder Woman. Efter knapt så stor succes med deres Superman, Batman, og Justice League film har Warner Bros. og DC virkelig brug for en blockbuster, og heldigvis ser det ud til, at Aquaman kan være svaret på deres bønner. "

31/10/18

Jason Momoa har allerede ideer til Aquaman 2

" Filmen om DC-superhelten Aquaman har været længe undervejs. Aquaman har tidligere optrådt i ”Batman vs. Superman: Dawn of Justice” fra 2016 samt ”Justice League” fra 2017, men den kommende film, vil være den første med Aquaman i hovedrollen. Til trods for at filmen endnu ikke har fået premiere, har hovedrolleindehaveren Jason Momoa allerede ideer til en 2’er. Han har udtalt, at han allerede underoptagelserne til filmen, fik ideer til åbningsscenen i en eventuelt følgende film, og at han har pitchet sine ideer til både producer Peter Safran samt formanden for Warner Bros. Toby Emmerich, som, ifølge skuespilleren selv, godt kunne lide ideerne. Momoas passion omkring projektet er også tidligere kommet til udtryk i interview, hvor han bl.a. har lagt vægt på, hvor interessant en superhelt Aquaman er, fordi han trækker referencer til oprindelige folks kultur og deres relation med naturen. "