Creed II (2018)

| Drama, Sport | IMDB

Producers:

-

Director:

Steven Caple Jr.

Related Countries:

-

Added:

2018-07-02

Creed II

Michael B. Jordan og Sylvester Stallone er tilbage som Adonis Creed og Rocky Balboa. Denne opfølger til hitfilmen ”Creed” er en fortsættelse af Rocky-sagaen. Som træner står Rocky ved Adonis’ side i tykt og tyndt, men under forberedelserne til den næste store kamp, finder de ud af, at modstanderen har forbindelser til deres familier og fælles fortid.

Added:

2018-07-02

Premiere:

2018-12-06
Live Poster 1 Trailer 2 Trailer 1

Movie News

1/12/18

Stallone skriver manus til succes opfølger

" Den længe ventede opfølger til succesen ”Creed” fra 2015 får endelig premiere til december. Creed 2 har fået ny instruktør, men til gengæld er manuskriptet skrevet af selveste Sylvester Stallone, der også spiller sin nok mest kendte karakter, Rocky. Derudover er Michael B. Jordan også tilbage i rollen som Adonis Creed. Jordan har udtalt om rollen som Adonis, at han i denne film kommer ud af sin fars skygge og finder ud af, hvilken mand han ønsker at være. Op til optagelserne trænede Jordan hårdt for at få den rigtige bokserkrop. Han fortalte i et interview med Jimmy Kimmel, at han og hans træners mål, var at hans krop skulle blive så ”ripped” som muligt, da de ikke ønskede, at boksekampen mod Viktor Drago, spillet af Florian Munteanu, skulle fremstå som Davids kamp mod Goliat. "

18/11/18

Dolph Lundgren genoptager ikonisk rolle i Creed 2

" Creed II's version af Drago er imidlertid langt fra robotkæmperen, der dræbte Apollo Creed i ringen, uden at blinke, tilbage i 1985. Karakteren har brugt de sidste tredive tre år, efter hans nederlag i ringen til Rocky, på at træne sin søn Viktor (heavyweight bokser Florian Munteanu) i boksens kunst, med det formål at gøre ham til en mester, der skal genoprette Drago-navnet til sin tidligere storhed. En sådan historie passer til Creed-filmens overordnede tema for sønner, der er hjemsøgt af deres fædre og var grunden til, at Lundegren valgte at sige ja til at genoptage rollen som Ivan Drago. Han var eller meget i tvivl om han havde lyst til at genoptage den ikoniske rolle og var tæt på at afslå den, men hans gamle ven Sylvester Stallone, som har været med til at skrive manuskriptet, fik ham overtalt til at være med i filmen. "

Added:

2018-07-02

Rating:

12A

Creed II

Sports dramas are not necessarily films, designed solely for the sports fans. A good story can attract the interest and can provoke the emotions even of people who do not consider themselves interested in professional physical activities. We have here the eternal Sylvester Stallone in the role of his iconic character Rocky Balboa. This time he is not the one to fight and to suffer. Rocky becomes a mentor and a trainer of Adonis Creed. The young light heavyweight boxer needs to get ready for the biggest challenge in his life - to confront the powerful son of Ivan Drago - Viktor. Supported by Rocky Balboa, Adonis will realize what are the truly important things in life.

Added:

2018-07-02

Premiere:

2018-12-06
Trailer 1