How to Train Your Dragon: The Hidden World (2018)

| Action, Adventure, Animation | IMDB

Producers:

-

Director:

Dean DeBlois

Related Countries:

-

Added:

2018-11-20

Sådan træner du din drage 3

“Sådan træner du din drage 3” er den længe ventede fortsættelse af en af de mest populære animationsserier. Det begyndte med et usandsynligt venskab mellem en ung viking og en frygtindgydende natskygge-drage. I det tredje kapitel vil Hikke og Tandløs endelig møde deres sande skæbne. Hikke skal lede byen Berk sammen med Astrid og Tandløs stå i spidsen for de andre drager. Samtidig med at en ny trussel truer dragerne og deres mennesker, møder Tandløs en anden natskygge og hans og Hikkes venskab skal stå sin prøve.

Added:

2018-11-20

Premiere:

2019-01-31
Live Poster 1 Trailer 2 Trailer 1

Movie News

31/1/19

Toothless i centrum

" I den nye og sidste film i trilogien om vikingen Hiccup og hans drage Toothless er det ikke så meget Hiccup men derimod Toothless, der er i front. Filmene har altid har kærlighed og familien i centrum, og nu kommer de temaer også til at blive aktuelle for vores allesammens yndlingsdrage. Som traileren til filmen viser møder Toothless nemlig en anden Nightfury drage, som til og med er en hun og så er der amoriner i luften. Vi ser bl.a. Toothless udfører en form for parringsdans, der ligner at den kunne være inspireret af Paradisfuglenes dans. Anmeldere der allerede har set filmen, forudser at publikum kommer til at få lidt våde øjne, men det kommer heller ikke til at blive helt nemt at sige farvel til Hiccup og Toothless. "

26/11/18

Ny dragefilm på trappperne

" Det ser endelig ud til, at den tredje af ”How to Train Your Dragon” filmene er på trapperne. Siden det i 2012 blev offentliggjort, at der ville komme en tredje film, er premieredatoen blevet rykket et utal af gange. Oprindeligt skulle filmen have haft premiere 18. juni 2016, senere blev den rykket til 2017, så til 2018 og nu ser det altså ud til, at den får premiere i begyndelsen af 2019. Alle ”How to Train Your Dragon” filmene er instrueret af Dean DeBlois, der bl.a. stod bag Disneys ”Lilo og Stitch”. I den nyeste film følger vi hovedpersonen Hiccup, i sin nye rolle som høvding af Berk. Derudover viser de foreløbig offentliggjorte trailers, at dragen Toothless kommer til at finde sig en veninde, men at harmonien mellem drager og mennesker måske ikke kan bestå for evigt. "

Added:

2018-11-20

How to Train Your Dragon: The Hidden World

From DreamWorks Animation comes the highly anticipated culmination of one of the most popular animated franchises in film history, HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD. What began as an unlikely friendship between an adolescent Viking and a fearsome Night Fury dragon has become an epic trilogy spanning their lives. In this next chapter, Hiccup and Toothless will finally discover their true destinies: the village chief as ruler of Berk alongside Astrid, and the dragon as leader of his own kind. As both ascend, the darkest threat they’ve yet faced—as well as the appearance of a female Night Fury—will test the bonds of their relationship like never before.

Added:

2018-11-20

Premiere:

2019-01-31
Trailer 1