Mødregruppen (2019)

| Comedy | IMDB

Producers:

-

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2018-11-27

Mødregruppen

I Hong Kong lever den nybagte mor, Line, det vilde jetsetliv sammen med manden Bjørn, som er direktør for familiens internationale virksomhed. Da Line opdager, at Bjørn har en affære med deres filippinske barnepige, rejser hun i raseri til det sidste sted hendes mand vil lede - hendes sydfynske hjemby. Hvad der blot skal være et kortvarigt ophold, bliver en længere rejse hjem til rødderne, den indebrændte keramikerkusine Maja og mødet med en sprudlende mødregruppe. Bjørn lukker for alle Lines midler og truer med at tage sønnen fra hende. Line står til at miste alt, og samtidig rammer hverdagens praktiske udfordringer og fordommene om livet i provinsen. Sammen med mødregruppen og den fortørnede kusine, tager Line kampen op mod grød, gylp, gæld og trusler fra en magtfuld ægtemand. MØDREGRUPPEN er en sjov og livsbekræftende komedie om en forkælet overklassekvinde, som tvinges tilbage til provinsrødderne, hvor hun må smøge ærmerne op, men omsider får mulighed for at finde sig selv.

Added:

2018-11-27

Premiere:

2019-02-07

Distributor:

Zentropa
Live Poster 1 Trailer 1

Movie News

16/1/19

Stjernespækket komedie klar til vinterferien

" Charlotte Sachs Bostrup, der seneste har instrueret Kartellet, som handlede om karteldannelser i byggebranchen, er snart aktuel med en ny film, i det lidt sjovere afdeling. ”Mødregruppen” får nemlig premiere d. 7. februar, og er derfor en oplagt kandidat til biografturen i vinterferien. Manuskriptet er skrevet af Christina Sederqvist, der er mest kendt for sit samarbejde med komikeren Linda P om karaktererne Winnie og Carina, så der er næsten garanteret motion til lattermusklerne. Filmen er produceret af Zentropa, og producer Sisse Graum har i en pressemeddelelse udtalt, at: ”Vi satser stort på at få skabt en festlig, sjov, underholdende dansk komedie med noget på hjerte for biografgængere i hele landet”. På rollelisten finder vi store danske skuespillere som Danica Curcic, Anders W. Berthelsen, Julie Agnete Vang, Martin Buch og Stephanie León. "

24/12/18

Fra Hong Kong til sydfynsk flække

" En overklassekvinde (Danica Curcic) finder ud af, at hendes mand er hende utro med deres barnepige, og flygter til sit barndomshjem - men der langt fra Hong Kong til en lille landsby på sydfyn. Både fysisk og mentalt. Og det er ikke uden udfordringer, at hun begynder at finde tilbage til sig selv og starter kampen for sin lille søn. Premiere den 7. februar 2019. "