Stan & Ollie (2018)

| Biography, Comedy, Drama | IMDB

Writer:

Jeff Pope

Directors:

-

Related Countries:

USA, Storbritannien, Canada

Added:

2019-02-03

Gøg og Gokke

Det verdensberømte komikerpar Gøg og Gokke – eller med deres egentlige navne Oliver Hardy og Stan Laurel – nærmer sig slutningen af deres karriere, men forsøger at få gang i endnu et filmprojekt. Dette driver dem ud på en teater-turne, hvor de med halvtomme teatersale drager igennem efterkrigstidens Storbritannien, mens de gør deres indbyrdes regnskab op.

Added:

2019-02-03

Premiere:

2019-04-25
Live Poster 1 Trailer 1

Movie News

1/4/19

Kamp for comeback

" En film om venner og kollegaer ud over det sædvanlige, udforsker Gøg og Gokkes forhold i årene efter deres storhedstid. De var verdensberømte i 1920'ernes stumfilm, senere hen i talefilmene, men til slut gik det ned ad bakke, og makkerparret var udfordrede. Alligevel er komikerduoen stadig kendt og elsket, og filmen her bringer dem for en stund tilbage. Den kan ses i biografen fra den 25. april. "

23/3/19

Gøg og Gokke i deres efterår

" Stan Laurel og Oliver Hardy, bedre kendt på disse kanter som Gøg og Gokke, var nok blandt nogle af stumfilmens største komiske stjerner. Mange af deres sketchs er gået over i historien som klassikere, men ikke alt var fryd og gammen mellem de to. ”Gøg og Gokke” fortæller historien om den komiske duo i deres karrierers efterår på en tour rundt i England. Hovedrollerne bliver spillet af John C. Reilly og Steve Coogan, der begge har været igennem magiske transformationer for at ligne de ikoniske komikere. Til trods for at filmen ikke modtog nogle nomineringer til dette års Oscars, så har The Guardian kaldt filmen ’En kærlighedserklæring til filmhistoriens umage makkerpar’, mens NY Times har skrevet, at Coogan og Reilly leverer en dynamisk optræden, der både indfanger duoens ansigtsudtryk og fysik uden at blive til karikaturer. "

Added:

2019-03-26

Stan & Ollie

Empty description.

Added:

2019-03-26

Premiere:

2019-04-25
Trailer 1