Retfærdighedens ryttere (2020)

| Comedy | IMDB

Producers:

-

Related Countries:

-

Danmark

Added:

2020-04-10

Retfaerdighedens ryttere

Den udstationerede militærmand Markus må tage hjem til sin teenagedatter Mathilde, da hans kone dør i en tragisk togulykke. Det ligner en tilfældighed, indtil matematiknørden Otto dukker op med sine to excentriske kollegaer Lennart og Emmenthaler. Otto var selv passager på det forulykkede tog og er overbevidst om, nogen må stå bag. Som indicierne hober sig op, står det klart for Markus, at det måske var et nøje orkestreret attentat, som hans kone tilfældigt blev offer for…

Added:

2020-04-10

Premiere:

2020-11-19
Trailer 1

Movie News

16/12/20

Årets største biografhit

" 2020 har på mange måde været et meget anderledes år, men ikke alt har været skidt. 2020 har f.eks. været et fantastisk år for danske film. De fire film der har solgt mest i danske biografer i år, har nemlig alle været danske. Det drejer sig om ‘Druk’ som har solgt hele 800.658 billetter, ‘Retfærdighedens Ryttere’ der har solgt 440,639 billetter, ‘Klovn The Final’ som har solgt 437.381 billetter og ‘De Forbandede År’ der solgte 370.091 billetter. Det store succes skyldes til dels en masse udskudte udenlandske film, men også nogle rigtig stærke danske film, men store danske skuespillere. "

19/11/20

Ventet dansk film får premiere i dag

" I dag får Ander Thomas Jensens nye action-komedie ‘Retfærdighedens ryttere’ dansk biografpremiere. Anders Thomas Jensen står bag et hav af danske klassiske såsom ‘Blinkende lygter’, ‘De grønne slagtere’, ‘Adams æbler’ og ‘Mænd & høns’. Lige præcis Blinkende Lygter har faktisk 20 års jubilæum i år og mange kan godt se lighederne mellem de to film. En umage bande af mænd begiver sig ud på en mission, der er som dømt til at gå galt. Filmen er dog ikke en efterfølger, men bliver af de medvirkende mere beskrevet som en hyldest til Blinkende Lygter. "

22/10/20

Ny film fra instruktøren bag Blinkede Lygter

" Det er ikke sikkert, at navnet Anders Thomas Jensen ringer så mange klokker, men du kender helt sikkert hans film. Han er nemlig instruktøren bag bl.a. ’Blinkede Lygter’, ’De Grønne Slagtere’ og ’Adams Æbler’. Nu er han tilbage med endnu en action komedie, der ud fra traileren ser lige så hylende skæg ud som de tidligere film. Blandt hovedrollerne finder vi store stjerner såsom Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro og Lars Brygmann, så mon ikke, at vi har at gøre med endnu en biografsucces? Filmen får dansk biografpræmiere den 19. november. "