Als Hitler das rosa Kaninchen stahl (2019)

| Drama, Familyfilm, History | IMDB

Producers:

-

Director:

Caroline Link

Related Countries:

-

Added:

2020-10-30

Da hitler stjal den lyserøde kanin

Judith Kerrs selvbiografiske og evigt aktuelle bestseller er her sælsomt filmatiseret af den Oscarvindende instruktør, Caroline Link. Med stor sympati og indlevelse, fortæller den historien om en pige og hendes familie, der tvinges i landflygtighed kort før 2. verdenskrig sætter Europa i flammer. Forestil dig, at dit land begynder at ændre sig. Forestil dig, at uden du har bemærket det, er det blevet farligt for nogle mennesker at bo i dit land. Det er, hvad der sker for 9-årige Anna i 1933. Anna er ikke klar over, hvem Hitler er. Hun har for travlt med skole og venner til at bemærke Hitlers ansigt, der pryder plakater over hele Berlin. Men da hendes far en dag forsvinder, og familien i al hemmelighed forlader Tyskland, begynder Anna at forstå, at manden på plakaterne er ved at ændre hele Europa, og at livet aldrig bliver det samme igen. Anna lever nu livet som flygtning. Hun taler ikke sproget, kender ikke skikke og manerer, savner sine venner og kære og ikke mindst sin lyserøde kaninbamse, som hun måtte efterlade i Berlin. Det er svært at finde en skole, pengene er få, og hendes familie mødes flere steder med fremmedhad. Det er i denne nye verden Anna må vokse op, finde nye venner og lære at tage ansvar.

Added:

2020-10-30

Premiere:

2021-01-21

Distributor:

Angel (DK-Cinema)
Trailer 1

Movie News

12/11/20

Anden Verdenskrig set gennem børneøjne

" Vi har set utallige film om Anden Verdenskrig, men det er de færreste, som kan få os til at grine. ‘Da Hitler stjal den lyserøde kanin’ er en film om tiden op til Anden Verdenskrig, hvor pigen Anna og hendes familie bliver nødt til at flygte fra Tyskland, fordi hendes far har skrevet kritisk om nazisterne. Filmen følger historiske begivenheder gennem Annas øjne, og minder på den måde lidt om sidste års succes Jojo Rabbit. Filmen får dansk biografpremiere den 21. januar 2021. "

Added:

2020-10-30

Rating:

Not Rated

When Hitler Stole Pink Rabbit

Empty description.

Added:

2020-10-30

Premiere:

2021-01-21
Trailer 1

Movie News

12/11/20

Second World Was seen through the eyes of a child

" We've seen countless movies about World War II, but very few can make us laugh. ‘When Hitler Stole Pink Rabbit’ is a film about the time leading up to World War II, in which the girl Anna and her family have to flee Germany, because her father has written critically about the Nazis. The film follows historical events through Anna's eyes, and in that way is a bit reminiscent of last year's success, Jojo Rabbit. The film will have its Danish cinema premiere on January 21st 2021. "