Les frères Sisters (2018)

| Adventure, Comedy, Crime | IMDB

Producers:

-

Director:

Jacques Audiard

Related Countries:

-

Added:

2019-04-30

The Sisters Brothers

Jacques Audiard (’Profeten’, ’Smagen af rust og ben’) leverer sin første om ikke komedie, så i hvert fald regulært morsomme film. Og for den modtog han Sølvløven (bedste instruktør) i Venedig, hvor konkurrencen ellers var mere end skarp. ’The Sisters Brothers’ er en fransk produktion, men udspilles i det vilde vesten engang i 1850’erne. Brødrene Eli og Charlie Sisters er to notoriske drabsmænd og nådesløse dusørjægere. Nu er de på jagt efter Hermann Kermit Warm, som efter sigende skulle have fundet en genial måde at finde guld på. Han skylder en god sum penge og skal fanges – død eller levende. Helst det første. ’The Sisters Brothers’ er baseret på Patrick Dewitts roman af samme navn – kongenialt iscenesat af Audiard, som har skabt en svært klassificerbar film – måske den bedst Coen-film, som ikke er instrueret af brødrene selv. Også skuespillerne – med Joaquin Phoenix, John C. Reilly og Jake Gyllenhaal i hovedrollerne – ser ud til at have en fest.

Added:

2019-04-30

Premiere:

2019-06-27
Live Poster 1 Trailer 2 Trailer 1

Movie News

17/6/19

Westernfilm fra kamæleoninstruktøren

" Instruktøren Jacques Audiard er noget af en kamelæon, når det kommer til genre. Han har bl.a. instrueret den prisvindende Smagen af rust og ben og Poeten, henholdsvis et romantisk drama og en krimi-dramafilm. Begge på fransk. Hans nyeste film foregår i 1850'ernes Amerika, og er altså en westernfilm med ikke mindre end særdeles solid humor. Den er bestemt værd at tage en tur i biografen for. Filmen har premiere den 27. juni. "

12/6/19

Der bliver rusket op i western genren

" Jacques Audiard er efterhånden en erfaren instruktør, men The Sisters Brothers er hans første engelsksprogede film. Det kan dog ikke mærkes på den skarpe og morsomme dialog mellem de hårdkogte og følsomme hovedpersoner, som langsomt men sikkert udvikler sig til langt mere komplekse karakterer end vi ellers er vandt til fra western genren. Filmen er spækket med store hollywoodstjerner så som Joaquin Phoenix, John C. Reilly og Jack Gyllenhaal. Filmen er baseret på en roman med samme navn af Patrick deWitt. Audiard har tidligere stået bag anmelderroste film som Smagen af Rust og Ben og Profeten, og The Sisters Brothers kan ses i danske biografer fra den 27. juni. "

Added:

2019-04-30

Rating:

15

The Sisters Brothers

Empty description.

Added:

2019-04-30

Premiere:

2019-06-27
Trailer 1